1. DB-City
  2. /
  3. Африка
  4. /
  5. Западна Африка
  6. /
  7. Бенин
  8. /
  9. Зу
  10. /
  11. Bohicon

Bohicon

Местоположение Bohicon : Страна Бенин, Катедра Зу.
Информацията не наличен : Пощенски адрес, Телефон, Факс, имейл, кмет, географските координати, Население, височина, площ и Времето.
Градове и села : Abomey, Zogbodomey и Agbangnizoun.

Информация

Актуализиране на данни

СтранаБенин
КатедраЗу

администрация Bohicon

кмет BohiconLuc Atrokpo

Координати Bohicon

Пощенски адрес BohiconBP : 41
Bohicon
Bénin
Телефон Bohicon(22) 5103-63
международен: +229 22 5103-63
Факс Bohicon(22) 5115-83
международен: +229 22 5115-83
имейл Bohiconmairie@bohicon.gouv.bj
уебсайт BohiconНе е налично

Демографски Bohicon

Население Bohicon113.091 хора
Гъстота на населението Bohicon813,6 /км²

География Bohicon

географските координати Bohiconширина: 7.16887, дължина: 2.06701
7° 10′ 8″ север, 2° 4′ 1″ Изток
площ Bohicon13.900 дка
139,00 км²
височина Bohicon164 m
Климат BohiconСавана (Копен климата класификация: Aw)

Разстояние Bohicon

Cotonou 98 кмAbomey-Calavi 86 кмПорто Ново 96 км
Djougou 285 кмBanikoara 462 кмParakou 250 км
Aplahoué 50 км най-близкияSèmè-Kpodji 108 кмTchaourou 200 км
Savalou 86 кмMalanville 543 кмKétou 63 км

Карти Bohicon

Градове и села Bohicon

Abomey 8.8 кмZogbodomey 10.2 кмAgbangnizoun 15.9 км
Za-Kpota 17.7 км

Програма Bohicon

Локално време Bohicon
Часовата зона BohiconUTC +1:00 (Africa/Porto-Novo)
Лято и зимно часово време не се различава от стандартното време.

Времето Bohicon

Изгрев и залез Bohicon

денИзгрев и залезПолумракАстрономическа полумракнавигационния полумрак
4 Юни07:34 - 13:50 - 20:0507:11 - 20:2806:45 - 20:55 06:18 - 21:21
5 Юни07:34 - 13:50 - 20:0607:12 - 20:2806:45 - 20:55 06:18 - 21:22
6 Юни07:34 - 13:50 - 20:0607:12 - 20:2806:45 - 20:55 06:18 - 21:22
7 Юни07:34 - 13:50 - 20:0607:12 - 20:2906:45 - 20:55 06:18 - 21:22
8 Юни07:35 - 13:50 - 20:0607:12 - 20:2906:45 - 20:56 06:18 - 21:23
9 Юни07:35 - 13:51 - 20:0707:12 - 20:2906:45 - 20:56 06:18 - 21:23
10 Юни07:35 - 13:51 - 20:0707:12 - 20:3006:45 - 20:56 06:18 - 21:23

Около Bohicon

Savakon 9 кмDiridji 27.6 кмDiviji 27.6 км
Diriji 27.6 кмTchito 28.6 км

страница Bohicon

връзка
DB-City.comBohicon 5/5 (2021-04-08 13:43:06)