1. DB-City
  2. /
  3. Африка
  4. /
  5. Западна Африка
  6. /
  7. Бенин
  8. /
  9. Атакора

Атакора

Местоположение Département Атакора : Страна Бенин, Катедра Атакора.
Големи градове : Matéri, Kouandé, Natitingou, Kérou, Boukoumbé, Pehonko, Tanguiéta, Cobly и Toucountouna.
Информацията не наличен : Население, площ, височина и Климат.

Информация Атакора

СтранаБенин
КатедраАтакора
видКатедра
ISO 3166-2BJ-AK

Статистика Атакора

Градове и села9
Население549.417 хора
Matéri 83.721 хора
Toucountouna 30.154 хора
площ23.856 км²
Tanguiéta 5.465 км²
Cobly 825,0 км²
Гъстота на населението23,0 /км²
Boukoumbé 58 /км²
Tanguiéta 10,0 /км²
Средната надморска височина314 m (1.030 ft)
Часовата зонаUTC +1:00
Програма

Карта Атакора

Климат Атакора

  1. Савана 100 %

страница Атакора

връзка